over this side up

dance classics | soul | funk | disco | rock | fusion

Ons repertoire is vrij divers. Dance Classics, Soul, Funk, Disco, Rock maar er is ook ruimte voor dansbare Fusion. Eigenlijk alles wat wij leuk vinden zonder ons publiek te vermoeien met oeverloos jazzy gepiel. Wij hebben plezier maar ook ons publiek moet het goed naar hun zin hebben. Zo komen Toto, Kool and the Gang, KC and the Sunshine Band aan bod maar ook Earth, Wind and Fire, Solution, Simply Red, The Rippingtons en Spyro Gira. En omdat wij een jonge zangeres hebben (nog wel) ook wat moderner repertoire zoals Katy Perry, Bruno Mars en Justin Timberlake.

dit is this side up

It's only just begun

vacature

zangeres
Bestaand repertoire, eigen PA en goed humeur zoeken: Zanger(es) om op te treden na gedegen repetitie. Wij willen ongeveer 2 maal per maand gaan optreden. De stijl zal variëren van Dance Classics, seventies, eighties, nineties tot dansbare Fusion. Denk aan Toto, EW&F, Supertramp, Donna Summer, Katy Perry etc. Wij repeteren wekelijks in Almere.

andré

keyboards & zang
Ooit begonnen met het bespelen van de Bugel is hij overgestapt op gitaar en daarna op de keyboards. Ook als zanger staat hij zijn mannetje zoals wij mogen geloven van ons publiek. Soms ruig maar meestal zoetgevoiced.

mike

gitaar & zang
Mike is muziek en gitaar met de paplepel ingegoten door vader Ad Smit van Smit Sound Service (wie kent hem niet). Hij houdt er een breed repertoire op na waaronder ook country samen met zijn vader Ad. Maar Toto is Mike op het lijf geschreven en daarop laat hij zijn muzikale emoties de vrije loop.

clemens

basgitaar & regelneef
Een laatbloeier. Kocht op 24-jarige leeftijd een bas van Chinese makelij (baggerbas). Op 28 jarige leeftijd ging hij echt van kiet en heeft de basgitaar nooit meer los gelaten toen hij in de band Conflict (je verzint het niet) ging spelen.

eijbert

drums
Eijbert kwam van de zwaar metalen rock maar houdt van vele genres. Zo kwam hij zijn horizon verbreden bij TSU.

This Side Up © 2017

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden…
%d bloggers liken dit: