Try-Out was groot succes

This Side up Nieuws, Openbare optredens Try-Out was groot succes

Nieuws Openbare optredens

Try-Out was groot succes

Posted By Clemens

Afgelopen zaterdag 16 januari 2016 was de Try-Out van This Side Up. Wij hadden al een melding in de plaatselijke huis-aan-huis-krant Almere DEZE WEEK en hoopte er op dat er veel belangstelling zou zijn en dat was er ook. Voor het eerst met onze nieuwe aanwinst Kimberley als zangeres. Je weet nooit hoe het loopt maar na de eerste set kregen wij al complimenten van ons publiek waarvan sommigen met kritische oren, dat maakt je dan trots deel uit te maken van zo’n band. Er was zelfs een speciale taart gebakken voor de band om ons eerste optreden te vieren. Er zijn video-opnames gemaakt dus binnenkort kun je een band promo verwachten. Onze dank gaat uit naar Ad en Frieda Smit voor deze geweldige locatie, ALTO Sportswear voor de logo opdruk op de polo’s van de heren in sneltreinvaart, Brenda Lettinck die er voor zorgde dat de polo’s er in de diverse maten op tijd waren en de bloemen en de wijn na afloop en natuurlijk de grote schare mensen die er voor gezorgd hebben dat er zaalvulling was.

 

Tagged , , , , , , , , ,

Written by Clemens

Comments are closed.

Bruiloften & Partijen | Club feesten | Horeca gelegenheden | Bedrijfsfeesten etc.